Menu

Stillingsopslag: Bliv en del af holdet, der skal skabe Danmarks bedste ungdomsmiljø i fodbolden

image Lyseng U19 Division er flagskibet for IF Lysengs ungdomsafdeling for drenge, som lige nu har en række attraktive stillinger.
12. juni 2023 kl. 07:57
IF Lyseng Fodbold har en række spændende stillinger til trænere og ledere, som vil være en del af et fantastisk fodboldmiljø i ungdoms- og seniorafdelingen for drenge/herrer.

Vil du være en del af det dynamiske hold, som i de kommende år både sportsligt og socialt sætter retningen for Jyllands største fodboldklub med næsten 1.800 medlemmer?

Vi søger en række fodboldfagligt dygtige personer med både sportslige og pædagogiske kvalifikationer til at bidrage til IF Lysengs vision:

”IF Lyseng Fodbold skal være et af Danmarks stærkeste kraftcentre for fodboldrelaterede aktiviteter på alle niveauer og for alle målgrupper’’

Vi søger folk, som rent fodboldfagligt kan hjælpe med at videreudvikle vores stærke talentmiljø for unge som DBU licensklub for drenge og piger. Og vi søger folk, som vil være med til at skabe et unikt socialt og læringsmiljø for unge spillere i en af Danmarks allerstørste fodboldklubber på ungdomssiden. Vi søger desuden en sportschef for vore bedste herreseniorhold og cheftrænere for U11 og U12 drenge årgangene.

Vi er IF Lyseng. Vi er en af landets største fodboldklubber med en meget stor børne- og ungdomsafdeling, hvor vi læger vægt på både udfordring, fællesskab og oplevelser for alle spillere. Vi er ikke en professionel fodboldklub eller en dårlig kopi af talentarbejdet i professionelle fodboldklubber.

Du kommer med på holdet i en dynamisk fodboldklub med et fremragende og højt respekteret børnearbejde og spændende sportslige perspektiver på alle niveauer og aldersgrupper fra børn til senior.

Du kommer til en klub med masser af talent og masser af liv. Du kommer til en klub, hvor vi har beskedne fysiske rammer og rift om hver en træningstime, men det skyldes netop, at vi har et miljø, hvor spillere og trænere på alle niveauer gerne vil være. Vi arbejder på at styrke faciliteterne, men du vil opleve, at pladsen til tider kan være trang.

Vi har p.t. nedenstående ledige eller nyoprettede stillinger.

Vi er fleksible i forhold til den endelige sammensætning af jobfunktionerne og det hold, der skal føre os videre efter sommerferien.

 

Din ansøgning

Send din begrundede ansøgning med relevant cv senest den 20. juni til klubansvarlig henrik@lyseng.dk. Ønsker du at vide mere om stillingerne, kan du kontakte klubansvarlig Henrik Brandt på tlf. 29210972 eller talentchef Alexander Flattum på tlf. 27514723.

Vi tilstræber at afholde samtaler inden 1. juli. Tiltrædelse efter aftale.

 

Stilling 1: Talentchef drenge/ungdom

Stillingen er en del af DBU’s klublicens drenge. Stillingen er normeret til 0,5 årsværk.

Talentchefen er overordnet ansvarlig for IF Lysengs talentudviklingsprogram for drenge og varetager kontakt, dokumentation, opfølgning og administration vedr. licensarbejdet i forhold til DBU og IF Lysengs talentprogram.

Talentchefen har ansvar for den daglige kontakt til og koordinering af den sportslige stab i licensarbejdet samt for licensarbejdets ansættelser og budget i tæt samarbejde med den klubansvarlige.

Talentchefen sikrer sammen med head of coaching, at IF Lyseng leverer på de individuelle og holdmæssige mål for talentholdene og fungerer desuden som uddannelseskoordinator med ansvar for løbende at sikre relevante uddannelsestilbud i DBU-regi og andre relevante sammenhænge for såvel de ansatte som den frivillige trænerstab i IF Lyseng.

Vi lægger vægt på, at talentchefen har blik for helheden i en stor klub som IF Lyseng og interesse for at bidrage til at løfte såvel det sportslige set up som klubmiljøet og trænermiljøet for alle hold i IF Lysengs ungdomsafdeling.

Vi lægger vægt på, at talentchefen har såvel fodboldfaglig indsigt som erfaring med administrative og ledelsesmæssige funktioner. Stillingen som talentchef kan evt. efter aftale kombineres med stillingen som sportschef, senior.

 

Stilling 2: Sportschef, herresenior

Stillingen er en ny oprettet stilling normeret til ca. 10 time/uge, som skal sikre, at IF Lyseng fortsat udvikler sit sportslige og idrætsfaglige set up omkring foreningens to bedste seniorhold.

IF Lyseng Fodbold tager i efteråret 2023 hul på sin tredje sæson som et af de få rene amatørhold i den landsdækkende 3. division. IF Lyseng har ingen aktuelle planer om kontraktfodbold, men vi ønsker løbende at udvikle på de sportslige og faglige rammebetingelser for trænere og spillere samt at sikre en stærk sammenhæng til talentarbejdet i IF Lysengs ungdomsrækker.

Som sportschef koordinerer du et ad hoc-sportsudvalg med deltagelse af relevante senior- og U19-trænere samt head of coaching og talentchef, som skal koordinere aktiviteterne og sikre en samlet sportslig linje.

Sportschefen skal sikre et attraktivt sportsligt setup på Lysengs 2-3 bedste seniorhold og i det daglige fungere som sparrings- og evalueringspartner for cheftræneren for 3. division. Vi lægger vægt på, at sportschefen har erfaring med seniorfodbold på et vist niveau og gerne et solidt netværk blandt trænere og spillere med divisionserfaring.

Vi ønsker, at IF Lysengs første seniorhold skal være et attraktivt pejlemærke for spillere fra egne rækker, men skal samtidig udnytte Aarhus status som studieby til at skabe et attraktivt tilbud for ambitiøse tilflyttere til byen.

Vi ser gerne, at sportschefen også bidrager til at skabe et mere attraktivt og engagerende miljø for IF Lysengs medlemmer, sponsorer og publikum til hjemmekampene i 3. division.

Vi ser gerne, at sportschefen efter behov kan bidrage til at sparre med seniortrænere på klubbens 2-3 bedste hold og om nødvendigt bidrage til at afvikle konkrete træninger. Stillingen som sportschef kan evt. efter aftale kombineres med stillingen som talentchef, ungdom.

 

Stilling 3: Klubmiljøansvarlig træner, ungdom og ungsenior

Stillingen er en nyoprettet stilling normeret til 0,5 årsværk, foreløbig for et år.

IF Lyseng er en stor klub med rigtig mange børn og ungdomsspillere hos både drenge og piger.

Som klubmiljøansvarlig træner står du uden for klubbens licensarbejde, men har ansvaret for at sikre, at ungdomsspillere og ungseniorer i IF Lyseng oplever et socialt og sportsligt attraktivt miljø med mulighed for efter behov og engagement at supplere holdtræninger med tværgående sociale tilbud eller ekstra træningsmæssige tilbud med mulighed for personlig og sportslig udvikling for alle.

Kort sagt: Du skal sikre, at det bliver megafedt at være en del af ungdomsfodbolden i IF Lyseng uanset færdigheder, erfaring eller motivation. Vi har mange dygtige og ambitiøse unge spillere i IF Lyseng – også uden for licensarbejdet – og vi har mange spillere, som først og fremmest kommer af sociale grunde. Alle disse spillere skal opleve kvalitet.

Vi vil gerne vinde, men du ’måles’ ikke på resultater om søndagen, men på, at ungdomsspillere, hold og trænere på alle niveauer i ungdomsafdelingen føler sig set, hørt og involveret i hverdagen. Du har således en stærk fodboldhjerne kombineret med et pædagogisk fodboldhjerte. Du er indstillet på at blive et synligt ansigt for såvel trænere som spillere på foreningens ungdomshold.

Du fungerer som formel og uformel sparringspartner for vore breddetrænere, og du er ikke bleg for selv at trække i træningstøjet og stå for en god træning, hvis det er påkrævet.

I forhold til sportslige beslutninger og prioriteringer i foreningen koordinerer du med talentchefen (drenge) og sportschefen (kvinder) med henblik på at sikre, at vi hele tiden har helheden og kvaliteten med i vore tilbud. Såfremt stillingen bliver en succes målt på klubmiljø, medlemstilfredshed og medlemstal, er vi indstillede på at gøre stillingen permanent.

 

Stilling 4: Målmandstræner drenge/herrer talent samt koordinator for Lyseng Målmandskole

Løn og arbejdstid efter nærmere aftale.

Som målmandstræner har du ansvar for at planlægge og afholde mindst to ugentlige målmandstræninger for målmænd på talent- og eliteholdene fra U13-U19 samt herresenior 1 og 2. Du har som minimum DBU GKB, og du indgår i det sportslige team omkring herresenior 1 samt U17 og U19 Division drenge.

Foruden rollen som målmandstræner i licensarbejdet er du ansvarlig for i samarbejde med 1-2 trænerassistenter at opbygge og koordinere ’Lyseng Målmandsskole’, hvor alle målmænd på klubbens ungdoms- og seniorhold kan modtage regelmæssig målmandstræning, og hvor alle trænere i foreningen kan få gode råd og faglig sparring om målmandstræning og målmændenes rolle.

Vi ser desuden gerne, at du opbygger et attraktivt tilbud om målmandstræning på Lyseng Fodboldskole samt på ca. kvartalsvise ’målmandsakademier’, som er åbne for målmænd udefra samt for spillere fra egne rækker. Du er selv med til at udarbejde det nærmere koncept for en stærkere kultur og et styrket træningsmiljø for nye og eksisterende målmænd i IF Lyseng Fodbold.

 

Stilling 5: Fysisk træner for drenge ungdom talent samt cheftræner for fysisk og motorisk udvikling

Løn og arbejdstid efter nærmere aftale

Som fysisk træner for drenge ungdom talent er du ansvarlig for de fysiske træninger for spillerne i talentsektoren i henhold til DBU’s klublicensmanual, drenge og IF Lysengs curriculum for fysisk træning.

Samtidig skal du stå som koordinator og drivkraft for opbygningen af en stærkere generel individuel eller holdbaseret træningskultur i IF Lyseng i forhold til fysisk og motorisk udvikling.

Du får til opgave at koordinere og opbygge vores koncept for styrket fysisk og motorisk uddannelse af spillere og trænere, herunder bidrage til planlægningen af fysiske træningsstationer for fysisk, teknisk og motorisk træning som led i udviklingen af IF Lysengs faciliteter.

Du får hovedansvaret for den fysiske træning i IF Lyseng, men kan trække på et antal assistenttrænere i opbygningen af et stærkere fysisk og motorisk træningsmiljø til gavn for alle spillere og træningskulturen i foreningen. Du har som minimum en færdiggjort bachelor i idræt eller tilsvarende kvalifikationer.

 

Stilling 6: Cheftræner for IF Lyseng U19 Division drenge

Arbejdstid og løn efter nærmere aftale.

 Som cheftræner for IF Lyseng U19 division har du sammen med en dygtig assistenttræner og den øvrige sportslige stab ansvar for at videreføre et stærkt trænings- og udviklingsmiljø for en trup på 20-24 talentfulde U19-spillere. Du er både en dygtig holdtræner og en god coach for den enkelte spiller.

Du har det overordnede ansvar for træninger og kampe og indgår i et ad hoc-sportsudvalg med deltagelse af sportschef og relevante senior- og U19-trænere samt head of coaching og talentchef, som skal koordinere aktiviteterne og sikre en samlet sportslig linje.

Vi ønsker et ambitiøst miljø på Lyseng U19 Division, men vi har også forståelse for det gode ungdomsliv. Som cheftræner for Lyseng U19 ser vi gerne, at du er generøs med din trænerfaglige viden og nysgerrig på klubbens øvrige ungdomshold og træningsmiljøet for alle ungdomsspillere på U16-U19 årgangene.

Vi ønsker ikke, at U19 og U17 Divisionsfodbold i Lyseng skal fungere i en isoleret boble, til gengæld vil vi meget gerne udvikle endnu flere dygtige spillere fra ungdomsafdelingen til vore seniorhold.

Som U19 Divisionstræner skal du levere 3-4 ugentlige træninger og desuden forvente rejse- og kampaktiviteter i mange weekender. Du er i gang med eller har afsluttet A-licens som træner. Vi ser gerne, at du har erfaring med Sideline og Wyscout.

 

Trænere til trænerteams omkring IF Lyseng U19 Drenge Liga 2-4 og Serie 2-5

I IF Lyseng har vi masser af hold på U19 drenge og herresenior. Vi har været gode til at få gode ungdomsspillere til at 'blive lidt længere' som U19-spillere På Liga 2-3 niveau eller som seniorer på serie 2-3-4 niveau. Vi søger flere trænere, som vil indgå i træningsmiljøerne og trænerteams omkring disse hold. Vi har hold på alle niveauer og et godt samarbejde mellem trænerne, men vi har brug for endnu flere trænere med ambition om at indgå i vore trænerteams med ambition om at bidrage til gode træningssessioner og evt. have holdansvar. Send os en ansøgning med dine kvalifikationer, ønsker og ambitioner.

Stillingerne er ulønnede, men med mulighed for godtgørelse og evt. kørepenge efter aftale samt supplerende træneruddannelse og mulighed for at blive en del af et fedt trænermiljø på kryds og tværs af hold.

Vi tager gerne unge trænere ind, evt. spillende trænere på serieholdene, men vi vil også rigtig gerne have erfarne trænere, der kan opnå spillernes respekt og samtidig være en del af hele galehuset omkring ungdomsfodbolden og vore mange ungseniorhold uden at få et nervøst sammenbrud.

 

Cheftrænere til U11 og U12 drenge

Vi har i IF Lyseng nogle meget store børneårgange, som fungerer i et velorganiseret setup med en dygtig børneudviklingstræner og masser af engagerede forældre og trænerassistenter. Vi søger en cheftræner til den overordnede tilrettelæggelse af træning og kampe for hhv. U11 og U12-årgangene. Du har som minimum C-licens eller påbegyndt B2.

Løn/godtgørelse efter aftale. Vi supplerer gerne med træneruddannelse, og de bliver en del af et fedt trænermiljø på kryds og tværs af hold med både unge trænere og erfarne trænere. Kontakt børneudviklingstræner Christian Lehmann, hvis du vil vide mere om disse stillinger, bornefodbold@lyseng.dk, tlf. 50563440.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Information om cookies. Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Hvis du klikke videre på siden, accepterer du vores brug af cookies
Luk