Fantastisk start på 1. division

image
Poul Højmose
21. august 2016 kl. 22:08

Uafgjort 1-1 i Vildbjerg i første kamp og 3-0 sejr over ASA, nedrykkerne fra 3F-ligaen er absolut godkendt.

Clara Tonnisen er kommet tilbage efter et halv år i Argentina og vi har fået tilgang af fem nye dygtige spillere. Det er:

• Sofie Thrige fra Team Viborg
  • Rikke Bach fra Stensbakke IK
  • Simone Davidsen fra SønderjyskE
  • Lærke Mørkeberg fra Skovbakken
  • Henriette Skov fra Hedensted IF

Camilla Arentoft scorede målet til udlignende 1-1 i Vildbjerg. Vildbjerg er et etableret 1. divisionshold og ASA er nedrykker fra 3F ligaen, så det var med en vis spænding, at Lyseng-pigerne løb på banen til et hold, der har erfaring fra højeste niveau.

Men et godt spillende Lysenghold var bare bedre end gæsterne fra ASA. Lyseng kontrollerede kampen fra start til slut. Camilla Marsi Jensen scorede til 1-0 i første halvleg på oplæg fra Camilla Arentoft. Inden pausen blev det 2-0. Denne var oplægger og målscorer omvendt. Midt i anden halvleg blev det 3-0 ved en godt spillende Camilla Marsi Jensen der køligt alene med målmanden scorede sikkert.