Menu

Jyllandsseriekvinderne sikrer sig oprykning

image Oprykningen til Kvindeserie Vest er i hus
13. oktober 2019 kl. 11:09

Lysengs Jyllandsseriekvinder har med to runder tilbage af turneringen sikret sig oprykning til Kvindeserie Vest! Kæmpestort tillykke til pigerne og alle omkring holdet.

Nedenfor kan du læse Stephan Nyrups referat fra kampen i Lemvig.

Lemvig GF - IF Lyseng 1-3 (0-1)
En kamp mod vores direkte konkurrent om oprykningen og en sejr i dag, ville sikre os oprykning til Kvinde Serie Vest to runder før tid.

Lemvig er et hold som hellere vil forsvare målet end bolden, og vi vidste fra tidligere at så snart de var retvendt ville de slå lange bold i vores bagrum til deres hurtige angriber. Så vores gameplan var klar; vi ville stresse dem så meget i deres opbygningspil, at de ikke fik tid til at slå de lange bolde.

De første 20 minutter splitter vi Lemvig ad. Højt pres gav ingen tid til Lemvig, og vi har nemt ved at erobre andenboldene. Vi har seks store chancer, hvor overlægger, stolper og en rigtig dygtig målmand i Lemvigmålet tog fra. Der går 26 minutter før Lemvig er på vores banehalvdel og har et skudforsøg.

Forløsningen kom efter 36 minutter, hvor et godt etableret pres efterfulgt af en takling af en anden verden satte vores angriber en mod en med Lemvigs målmand, og vi kunne fejre 1-0 scoringen.
I de sidste minutter af første halvleg, får Lemvig held med at sende deres hurtige angriber afsted og kun en klasseredning fra vores målmand sørger for at vi går til pausen med 1-0.

I pausen laver vi et par småjusteringer i opstillingen. Planen var at fortsætte som før pausen og være klar på, at Lemvig ville komme ud som lyn og torden.

Lemvig er mere på bolden fra start af 2. halvleg, dog uden at blive farlige. Vi har svært ved at finde samme spændingsniveau som før pausen, og udligningen kommer efter en times tid efter en dødbold, hvor solen spillede en stor faktor.

Vi kunne nøjes med uafgjort for stadig at kunne afgøre vores egen skæbne, men nu var vi kørt helt til Lemvig, og det er ikke i vores natur at fedtspille på en uafgjort. Så trænerteamet forsøger at pace pigerne op i gear igen, og vi begynder stille og roligt at finde de gode takter fra 1. halvleg, og målet til 2-1 kommer med 10 minutter igen. Vi ændrer ikke udtryk efter scoringen. At overlade initiativet til Lemvig ville betyde, at de fik tid til at slå lange bolde. Vi sidder på spillet og vi scorer til 3-1 i de sidste minutter af kampen.
Store roser til pigerne for at holde fokus kamp efter kamp, og når tingene ikke helt har fungeret efter planen, at holde fokus på konceptet og blive ved med at arbejde hårdt.

At vinde 9 ud af 10 kampe er ikke mindre end fantastisk. Nu har vi 2 kampe tilbage, hvor jeg forventer at vi fortsætter de gode takter og slutter sæsonen af på en god måde.