Sportsudvalg

Udvalget koordinerer det overordnede sportslige ansvar for alle hold, for trænerudvikling, trænerbemanding- og ansættelse, for trænersamarbejder, træner rekruttering etc.

Sportsudvalget koordinerer det overordnede sportslige ansvar, og det skal have ’tjeklisten’ og løbende sikre, at vi ikke ’glemmer hold’, at vi spotter og uddanner træneremner, at vi får dem ansat på ensartede vilkår, at vi skaber et godt socialt og fagligt miljø mellem trænere, at alle spillere i Lyseng oplever at ’blive set’ og tilbudt et passende fodboldfagligt og socialt miljø, herunder at vi sørger for at skabe relationer, så vi kan flytte spillerne. Alt dette for at opfylde IF Lysengs vision om, at være et af Danmarks stærkeste kraftcentre for fodboldrelaterede aktiviteter på alle niveauer og for alle målgruppe.

Udvalget er kort fortalt overordnet ansvarlig for det, der foregår på græsset.

Udvalget kan kontaktes på sportsudvalg@lyseng.dk