Klubudvalg

Klubudvalget har ansvar for at styrke liv og trivsel i klubhuset og foreningen som helhed samt skabe et levenrede, rummeligt og aktivt foreningsmiljø med inddragelse af medlemmer, forældre og andre interessenter i lokalområdet.

Udvalget har blandt ansvar for små og store sociale arrangementer for forskellige målgrupper, eks. nytårskur, som kan bidrage til at styrke medlemmernes og trænernes trivsel og sociale tilknytning til klubben.

Herudover har udvalget ansvar for udvikling og bemanding af 'Lyseng Fodboldcenter', Lyseng Fodboldskole og små/store stævner. Udvalget skal også udvikle foreningens rolle som 'spiller i lokalsamfundet'.

Udvalget er kort fortalt overordnet ansvarlig for det, der foregår udenfor græsset.

Klubudvalget kan kontaktes på klubudvalg@lyseng.dk