image

IF Lyseng Fodbold er med over 1200 medlemmer en af Jyllands største fodboldklubber. Klubben er beliggende i Højbjerg i det sydlige Århus, og er stiftet i 1970 som en sammenslutning af Holme IF og Kragelund IF.

IF Lyseng dækker primært lokalområdet dækkende postnummeret 8270 Højbjerg, skoledistrikterne Skåde, Kragelund, Holme og Rundhøj samt byområderne Skåde, Højbjerg, Holme og Rundhøj. Sekundært Aarhus Syd inkl. Frederiksbjerg, Marselis kvarteret samt Beder, Malling, Mårslet, samt øvrige byer syd for lokalområdet. Tertiært den øvrige del af Aarhus Kommune samt dele af Skanderborg kommune, som grænser op til Aarhus Kommune.
IF Lyseng har den grundholdning, at der skal være plads til både elite og bredde. Uanset om man har høje ambitioner eller blot spiller for motionens skyld, er man lige velkommen - både på drenge- og pigesiden.

Helhedsplanen for Lyseng